Opendeurdag 26 & 27 november

Geveldesign-Raamdesign-Roofdesign gooit de deuren open op 26 en 27 november. Iedereen is van harte welkom in een van onze toonzalen te Olen en Hever (Mechelen) Wij verwelkomen je graag met een hapje en een drankje. Onze adviseurs staan klaar met advies en geven je graag een woordje uitleg omtrent het isoleren van de woning. Welke soorten isolatie zijn er, welke subsidies en premies worden toegepast, welke mogelijkheden zijn er, …

Op al jouw vragen kunnen wij een gepast antwoord geven.

Waarom nu isoleren en niet morgen?

De hoge energieprijzen zijn haast voor iedereen een regelrechte klap in het gezicht, we zitten nu in een tijdperk dat besparen de nieuwe hype is, het kan ook niet meer anders. We zijn met z’n allen op zoek naar de beste deals en promoties om geld te besparen, maar waar ligt de grootste verliespost? Dikwijls is een slecht geïsoleerde woning de reden dat de energiekosten hoog oplopen. Dit kan opgelost worden door de woning aan te pakken en te isoleren.

Onze WIN actie is ook nog steeds lopende, kies je korting en geniet van een mooie korting, Stella bike of een tuinset van Live-outdoor.

Iedereen is van harte welkom, tot dan!