EERSTE CONTACTMOMENT

Wil je jouw woning graag voorzien van een nieuw dak of is je dak aan vernieuwing toe? Neem de eerste stap door je voldoende te informeren over de mogelijkheden. Twijfel niet ons te contacteren, vervolgens maken wij graag een afspraak voor een plaatsbezoek. 

OPMETING

De volgende stap is uiteraard het noteren van alle afmetingen, hiermee gaan onze adviseurs aan de slag. Bij nieuwbouw is het perfect mogelijk de bouwplannen te gebruiken. Is dit niet het geval, dan komt een van onze specialisten de opmetingen noteren. Er wordt rekening gehouden met alle eigenschappen en mogelijkheden van de woning. 

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Onze expert zal je na het gesprek een offerte op maat bezorgen. Wil je de samenwerking met Roofdesign starten? Super! De documenten worden opgemaakt en we kunnen aan de slag gaan.

SAMENWERKING

Heb je nog vragen over de offerte? Laat het ons zeker weten en we maken een nieuwe afspraak in een van onze toonzalen. We bekijken de offerte opnieuw en maken eventuele aanpassingen waar nodig.

Wanneer er vertrouwen en een akkoord is maken we het dossier volledig in orde. 

Bij het plaatsen van een nieuw dak kan je in aanmerking komen voor bepaalde premies, subsidies of fiscale voordelen. Wij helpen je graag om dit uit te pluizen. Na de plaatsing van het dak bezorgen wij je ook alle documenten die je nodig hebt om deze premies aan te vragen.

START VAN JOUW PROJECT

Voor de werken starten komt de coördinator ter plaatse en bespreekt met jou de laatste punten en hoe de werken zullen verlopen. De materialen worden geleverd en de werken kunnen gestart worden. 

Vervolgens wordt er tijd besteedt aan de afwerking van het dak. Ook wordt er na de werken rondgegaan en kan alles opgeruimd en proper gemaakt worden.

SERVICE NA VERKOOP

Na afloop van de werken komt jouw adviseur nog eens langs om de mooie woning te bewonderen en je te bedanken voor het vertrouwen. Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Twijfel zeker niet om Roofdesign te contacteren.

ZELFOPMETING RAMEN EN DEUREN

Je kan natuurlijk ook zelf de gevel van jouw woning opmeten. Volg de stappen die je kan terugvinden in de instructievideo en je bent zo vertrokken.

  • Stap voor stap uitgelegd
  • Duidelijke instructies
  • Snellere actie
  • Leuke video