plat dak

Wil je een EPDM-dak laten leggen? Dan kan je terecht bij Roofdesign. Wij hebben al meer dan 20 jaar een passie voor het plaatsen van dakbekleding met en zonder isolatie. Bovendien bekijken we voor elke klant afzonderlijk wat de technische mogelijkheden zijn van het huis.

Een EPDM-dak laten leggen door specialisten in het vakgebied

EPDM is een materiaal vervaardigd uit ethyleen, propyleen, dieën en monomeer. Het is met andere woorden synthetisch rubber. EPDM wordt meestal gebruikt voor platte daken. Ontdek de mogelijkheden om een EPDM-dak te laten leggen op jouw woning.

De voordelen van EPDM

Een EPDM-dak laten leggen brengt tal van voordelen met zich mee. Het materiaal gaat niet snel stuk en zal geen scheuren vertonen, dat komt doordat rubber zeer elastisch is. Daarnaast gaat EPDM zeer lang mee, tot wel 50 jaar. Qua duurzaamheid scoort het materiaal dus zeer goed. Nog een pluspunt is dat EPDM zo goed als naadloos gelegd wordt. Bij zeer grote oppervlaktes zijn er enkele naden te zien, maar deze worden perfect gelijmd zodat dat hetzelfde effect heeft als een gehele dakbedekking. Het dak is verder volledig waterdicht, is bestand tegen zonlicht en kan dan ook hoge temperaturen verdragen zonder gevolgen. Je hebt ook steeds toegang tot het dak. Als er toch kleine schade aan het dak is, kan je dat dus zeer gemakkelijk oplossen. Daarnaast vraagt EPDM weinig onderhoud.

VOORDELEN

  • Zeer flexibel
  • Weinig onderhoud
  • Lange levensduur
  • Bestand tegen hoge temperaturen

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je vragen over het laten leggen van een EPDM-dak door ons dakwerkbedrijf? Of wil je meer weten over onze werkwijze bij een dakrenovatie? Contacteer ons team dan gerust via het nummer +32 78 78 77 80, via het e-mailadres info@roofdesign.be of via het contactformulier. Tot slot geven wij nog mee dat wij ook isolatie leggen.

Onze brochure over al onze diensten

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.