WIE IS ROOFDESIGN?

Roofdesign is gespecialiseerd in het plaatsen van daken en alle toebehoren. Voor zowel woningen die gerenoveerd worden als nieuwbouw kunnen de dakwerken uitgevoerd worden. Er zijn meerdere soorten dakbedekking mogelijk, bepaalde stijlen zijn eerder geschikt voor hellende daken, en andere soorten dan weer voor platte daken.

We vinden het belangrijk om de klant zo goed mogelijk te informeren over de technische mogelijkheden. Onze adviseurs krijgen regelmatige opleiding en worden continu bijgeschoold op vlak van techniciteit en wetgeving. Zo kan je bij ons terecht voor een vakkundig advies, gefundeerd op de principes van de huidige normen. Ook werken we zeer nauw samen met onze vaste partners die uitblinken omwille van hun technische kennis en oplossingsgerichtheid!

ONZE WERKWIJZE

Plaatsbezoek en bespreking

Alles start met het eerste contact via telefoon, mail, website of Facebook. Daarna maken wij graag een afspraak voor een plaatsbezoek. Bij dit bezoek doen we een opmeting, bekijken we de techniciteit van het dak en bespreken we samen met jou wat de wensen zijn, en of die al dan niet binnen onze mogelijkheden liggen. Kort daarna bezorgen we jou een offerte die we eventueel persoonlijk komen toelichten.