isolatie

Wil je jouw dak laten isoleren? Dan kan je Roofdesign inschakelen. Ons bedrijf plaatst al meer dan 20 jaar dakbedekking met isolatie. Wij zorgen voor een aanpak op maat bij het plaatsen van dakisolatie, omdat elke woning uniek is. Er zijn bovendien verschillende soorten isolatie op de markt en heel wat vereisten waar een nieuwbouwwoning aan moet voldoen. Onze adviseurs kunnen je daarover het juiste advies geven. Als er geen isolatie aanwezig is of het voldoet niet meer aan de juiste normen, kan je het dak na-isoleren. De juiste aanpak hangt vooral af van het type dak. Een beroep doen op onze experten uit de Kempen voor het plaatsen van dakisolatie, is dus geen overbodige luxe.

Jouw dak laten isoleren door specialisten

Als je dakwerken wilt laten uitvoeren door Roofdesign, zoals het isoleren van jouw dak, dan gaan wij altijd gestructureerd te werk. Bij het eerste contactmoment, geven wij, als ervaren dakwerkers, meer informatie over alle mogelijkheden rond dakisolatie plaatsen. De volgende stap is het opmeten van jouw dak zodat we een dakbedekking met isolatie op maat kunnen voorzien. Als het om een renovatieproject gaat, komen onze experten langs voor de opmetingen. Vervolgens geven wij via een offerte mee wat het kostenplaatje zal zijn van dakbedekking met isolatie plaatsen. Ben je akkoord? Dan starten we aan de werkzaamheden.

Andere diensten

Naast het plaatsen van dakisolatie, kan je bij ons terecht als je jouw dakpannen of dakgoten wilt laten vervangen. Ook als je jouw volledig plat dak wilt vervangen of een EPDM-dak wilt laten leggen kan je een beroep doen op ons. Bekijk zeker onze eerdere realisaties eens als je een idee wilt krijgen van hoe wij te werk gaan als klanten hun dak laten isoleren door ons bedrijf.

Informeer naar onze werkwijze bij het plaatsen van dakbedekking met isolatie

Heb je interesse in een samenwerking met Roofdesign om dakisolatie te laten plaatsen? Of zit je met vragen rond het laten isoleren van een dak? Neem dan zeker contact op met ons team via het nummer +32 78 78 77 80, via het e-mailadres info@roofdesign.be of via het contactformulier. Jouw project rond dakbedekking met isolatie plaatsen is sowieso in goede handen.

Onze brochure over al onze diensten

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.