Dakpannen vervangen

Een dak is een van de belangrijkste onderdelen van de woning. Er zijn verschillende soorten dakbedekking waaruit je kan kiezen. De meest voorkomende dakbedekking is de dakpan.

Lees Meer
plat dak

EPDM-dak laten leggen

EPDM (vervaardigd uit ethyleen, propyleen, dieën en monomeer) Het is niet voor iedereen duidelijk wat dit nu juist allemaal is, het komt er op neer dat het een synthetische rubber is.

Lees Meer

Leien dak leggen

Ze worden nog steeds regelmatig gekozen als dakbedekking. Leien passen bij elke stijl van woning, zowel moderne als authentieke gebouwen zullen mooi ogen met leien als dakbedekking.

Lees Meer

PVC

Dakbedekking in pvc is geschikt voor zowel platte als minder hellende daken. Deze kunststof is tegenwoordig populair door de interessante prijs en de duurzaamheid.

Lees Meer
plat dak

Roofing

Roofing, ook wel bitumineuze dakbedekking genoemd, wordt meestal gebruikt voor platte daken, er zijn enkele uitzonderingen waar het dak minder steil is waar het ook nog wel mogelijk is.

Lees Meer

Als je nieuwe dakbedekking wilt laten plaatsen, dan kan je een beroep doen op ons. Roofdesign is gespecialiseerd in het plaatsen van daken en toebehoren. Wij voeren die werkzaamheden uit zowel in nieuwbouwwoningen als renovatiewoningen. Doordat wij ons regelmatig bijscholen, kunnen wij jou voorzien van vakkundig advies bij het laten plaatsen van een dakconstructie. Ook de samenwerking met onze vaste partners heeft voordelen voor jou, omdat wij daardoor over meer technische kennis beschikken.

Nieuwe dakbedekking laten plaatsen door experten

Door onze jarenlange ervaring als dakwerkers, kan je bij ons terecht voor de meest uiteenlopende zaken wat betreft het plaatsen van een dakconstructie. Wil je bijvoorbeeld je dakpannen laten vervangen? Dan heb je meteen de keuze uit verschillende soorten dakpannen. Denk daarbij aan keramische of betonnen pannen. Zijn er dakwerken nodig aan je plat dak? Ontdek dan de opties van roofing. Het is bijvoorbeeld goedkoper dan EPDM en makkelijk te herstellen bij schade. Ben je fan van een leien dak? Ook daar hebben wij de benodigde kennis over om jou verder te helpen. Dat geldt ook voor nieuwe dakbedekking in pvc en EPDM. Bekijk zeker ook onze pagina met uitleg over subsidies en premies eens om uw dakconstructie zo voordelig mogelijk te laten plaatsen.

Schakel de experten van ons bedrijf in

Heb je vragen over nieuwe dakbedekking laten plaatsen door ons dakwerkbedrijf ? Of wil je meteen een samenwerking aangaan om een dakconstructie te laten plaatsen? Neem dan contact op met ons team via het nummer +32 78 78 77 80, via het e-mailadres info@roofdesign.be of via het contactformulier. Wij koppelen zo snel mogelijk terug naar jou en nemen graag de tijd om je vragen rond het laten plaatsen van nieuwe dakbedekking uitgebreid te beantwoorden.