De daktimmer is de basis voor de dakbedekking van jouw woning in de Kempen. Ons bedrijf Roofdesign uit Olen bekijkt graag met jou wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring in dakbekleding, zowel met als zonder isolatie. Daardoor kunnen wij jou ook goed informeren over de technische mogelijkheden van jouw woning.

Soorten daken

Een daktimmer laten plaatsen in nieuwbouw of in een renovatiewoning in de Kempen

De fundamenten van onze dakbedekking liggen in de daktimmer die wij plaatsen op jouw woning in de Kempen. De timmerwerken, gordingen en kepers of spanten, zijn stuk voor stuk het werk van een gespecialiseerde dakwerker. Aangezien elke woning anders is, zullen onze adviseurs samen met jou naar de beste oplossing binnen jouw budget zoeken. Een stevige en stabiele onderbouw is sowieso de basis van een goed dak. Door het gebruik van de juiste materialen en de juiste vakkennis plaatst Roofdesign uit de Kempen de ideale daktimmer en dak. Voor zowel hellende daken als platte daken voorzien wij het juiste hout- en timmerwerk en een stevige daktimmer als basis voor het dak van jouw woning in de Kempen.

Soorten daken

Naast de verschillende soorten dakbedekking, zijn er ook meerdere opties als het aankomt op de vorm van het dak. Een plat dak, puntdak, zadeldak, schilddak … Het zijn allemaal mogelijkheden die je kan toepassen om het dak van jouw woning vorm te geven. De keuze is afhankelijk van verschillende factoren: de smaak, het budget en de stijl van de woning.

Nieuwbouw

Bij de start van een nieuwbouwproject kan je beginnen met een propere lei. Bekijk welke stijl jouw voorkeur krijgt. De keuze van dakbedekking, zoals een leien dak, een EPDM-dak, dakpannen of iets anders, en de vorm kunnen daarop gebaseerd worden.

Renovatie

Bezit je een woning waarvan het dak dringend aan vervanging toe is? Dan zijn er verschillende mogelijkheden die binnen jouw wensen kunnen passen. Benieuwd welke dat zijn? Dat zullen onze adviseurs samen met jou bekijken.

Contacteer onze organisatie voor meer informatie

Heb je vragen rond het laten plaatsen van een daktimmer door ons bedrijf uit Olen, in regio de Kempen? Of wil je meer weten over onze werkwijze tijdens het uitvoeren van dakwerken? Neem dan gerust contact op met ons voor meer informatie. Je bereikt ons via het nummer +32 78 78 77 80, via het e-mailadres info@roofdesign.be of via het contactformulier.