Creëer meer ruimte met een dakkapel

Is er onvoldoende plaats in jouw woning en wil je graag meer ruimte creëren? Dan is een dakkapel de perfecte oplossing! Bij oudere woningen werd er niet altijd rekening gehouden om voldoende ruimte te voorzien op zolder. Deze ruimte werd niet altijd gebruikt als leefruimte maar meer als opbergruimte voor rommel. Tegenwoordig is een zolder dus een volwaardige kamer waarin geleefd kan worden. Denk bv. aan een extra slaapkamer, een bureau, speelkamer, opbergruimte, … Je kan alle opties bekijken.

Door het schuine dak verlies je veel ruimte die je zeker kan gebruiken wat enorm jammer is. De oplossing hiervoor is het plaatsen van een dakkapel. Hiermee win je veel ruimte en daarnaast krijg je daglicht in de ruimte.

Bij Roofdesign kunnen we een volledig nieuwe dakkapel plaatsen. Onze partner Geveldesign komt de nieuwe kapel achteraf mooi afwerken met de gewenste bekleding. Hier heb je de keuze uit verschillende soorten bekleding. Ook hier zijn er meerdere opties mogelijk qua afwerking en materiaalkeuze.

Deze klanten kozen ervoor om hun nieuwe dakkapel af te werken met een houten gevelbekleding.

Graag meer informatie over het plaatsen van een nieuw dak met isolatie? Onze adviseurs geven je graag meer informatie over de mogelijkheden en opties.