Zwarte pvc ramen en deuren

Er zijn vele verschillende soorten gevelbekleding. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om te kiezen welke gevel bij jouw woning past. Esthetisch gaat het natuurlijk vooral om de stijl van de woning en wat je zelf mooi vindt,. Maar toch is ook het na-isoleren of niet isoleren van de woning belangrijk in deze keuze.

Je kan natuurlijk ook altijd combineren, 2 verschillende soorten gevelbekleding bij elkaar kunnen een super mooi resultaat geven. Vooral de combinatie met siliconenharspleister is zeer populair. Zo kan je een pleister bijvoorbeeld perfect combineren met steenstrips of met houten gevelbekleding.

De siliconenhars in de pleister zorgt ervoor dat de pleister elastisch is, en dus geen scheuren zal vertonen. Ook zorgt dit ervoor dat groene aanslag (algen) niet op de pleister kunnen hechten. Door deze bekleidng te combineren met een moderne steenstrip kan je een strak geheel creeëren. Kies je hierbij liever voor een combinatie met een houten gevelbekleding? Dan zal je een zeer warme uitstraling krijgen.

 Wil je graag jouw gevel vernieuwen of zoek je de juiste gevelbekleding voor jouw nieuwbouwproject?

Voor meer informatie kunnen de adviseurs van Geveldesign je het juiste advies geven.