Pleister gecombineerd met steenstrips

Er zijn vele verschillende soorten gevelbekleding tegenwoordig zodat het haast onmogelijk is om te kiezen welke bij jouw woning past. Het gaat vooral om de stijl van de woning en wat je zelf mooi vindt, of je wil na-isoleren of niet. Je kan natuurlijk ook altijd combineren, 2 verschillende soorten gevelbekleding bij elkaar kunnen een super mooi resultaat geven. 

Wil je graag de gevel vernieuwen of sta je voor de keuze welke gevelbekleding je wil voor jouw nieuwbouwproject? Steenstrips zijn vervaardigd uit baksteen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en hierdoor is het aanbod uitgebreid. 

Je kan natuurlijk ook voor meerdere soorten gevelbekleding kiezen. Steenstrips gecombineerd met bepleistering is zeer trendy en geeft de woning een stijlvolle uitstraling. Je kan hierbij de mooiste resultaten verkrijgen aangezien zowel pleister als steenstrips in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. 

Bepleistering wordt zeer vaak gekozen als gevelbekleding. De siliconenharspleister is elastisch en zorgt ervoor dat scheuren en vervuiling vermeden worden. Bepleistering is daarnaast betaalbaar en daarom een interessante keuze. 

 

Voor meer informatie kunnen de adviseurs van Geveldesign je het juiste advies geven.