Ramen en deuren beïnvloeden uw persoonlijke leefruimte.

Een vouwwand zorgt ervoor dat u nog meer kan genieten van uw tuin, balkon of terras. De uitvoering kan zowel als raam of deur zijn, waarbij de maximale elementgrootte in witte uitvoering 4,50m B x 2,30m H bedraagt. 

 

Bij de Premifold 76 kan het element volledig weggeschoven worden. Ideaal als toegang naar tuin, terras of balkon. In tegenstelling tot een schuifdeur is er bij de vouwwand geen vast gedeelte waardoor de doorgang even groot wordt als het raam zelf. 

 

De specifieke glijdichting zorgt tevens voor een perfecte dichtheid van de vouwwand. Gesloten houdt dit systeem alle weersomstandigheden buiten en open kan u optimaal genieten van de buitenlucht. De verborgen scharnieren van de schuifdelen zorgen voor een professionele en stijlvolle afwerking. 

 

U kan kiezen uit een breed kleurengamma van het standaard 76 mm systeem. Er zijn ook verschillende ontwerpen. 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *